[Kezdõlap]
[Kapcsolat]
[E-mail]

Szépség és védelem

protekt.jpg

Ezt a célt tűztük ki magunk elé. Kutató- és fejlesztőlaborunk is ezt a feladatot kapta. A Semmelrocknál saját fejlesztő csapat dolgozik, és ez a tudás és tapasztalat megjelenik a termékekben. Know-how, ami megőrzi a szépséget, a csillogást és a természetességet.

Nehéz feladatot kapott a csapat: hogyan lehet a követ az idő múlásával szemben ellenállóvá tenni? Az utólag felvihető felületvédelemmel - amit sokhelyütt alkalmaznak - a fejlesztők nem voltak elégedettek.

A Semmelrock köveknek többet kellett tudniuk. Olyan eljárást kellett tehát kidolgozni, amely a követ nem csak utólagosan kívülről, hanem teljességében is biztosan védetté teszi.

Ez vezetett a Semmelrock Protect® megalkotásához. Ennek lényege, hogy a kő át van itatva - átvitt értelemben is, a kutatási és fejlesztési eredményeinkkel. A Semmelrock Protect® már a gyártási folyamatban belekerül a kőbe, az anyagába és a felszínére. Az így kezelt kő még a legkeményebb időjárási viszonyok és igénybevételek mellett is megtartja formáját és színét. Fejlesztő csapatunk ezzel megalkotta a jövő kövét.

Semmelrock Protect®

A Semmelrock Protect® technológia révén a kertekben, utakon, tereken egy olyan, eddig nem létező felületvédelem jött létre, amely minden teszten kiválóan szerepelt.
Az eredmény: a védelemmel ellátott Semmelrock termékek könnyen tisztán tarthatók, a szennyeződés nehezen tapad meg rajtuk. A rágógumik, foltok, rászáradt anyagok fáradságos eltávolítása a múlté. Ezenkívül a Semmelrock Protect® a kövek fagy- és olvasztósóállóságát is tovább javítja. Így egyszerűen tovább maradnak szépek.